Nyeste treninger

Barre burn oktober

Tid: 55
Utstyr: Stol og matte
Nivå: Alle 
Instruktør: Cloe`

Barre er en kjempe effektiv og hard treningsøkt for hele kroppen og her får du også opp tempo! Vi bruker musikk og du utfordrer din kondisjon. Barre er det hotteste vi tilbyr på timeplan og gir deg en dansers kropp! Smidig og sterk! Embrace the burn!

Lykke til!

Dynamisk Pilates oktober mood

Tid: 55 min
Utstyr: ingen
Nivå: Alle 
Instruktør: Anne Marit Tynes

Dynamisk pilates er en time som fokuserer på flyt og god treningseffekt. Her er det få pauser og godt tempo. Du vil garantert bli varm og kjenne du styrker hele kroppen din. Det anbefales at du kan grunnprinsippene i Pilates når du deltar på denne timen.

Lykke til!

Yin Yoga oktober mood

Tid: 55 min
Utstyr: Matte og evt en pute/teppe og bolster
Nivå: Alle
Instruktør: Rikke Schillinger

Yin Yoga er en rolig meditativ time hvor du holder stillingene over en lengre periode. Målet er å finne ro og restituere deg selv ved å søke oppmerksomheten innover. Du vil også oppleve strekk i muskulatur og bindevev.

God fornøyelse!

Kontorstol strekk

Tid: 12 min
Utstyr: Kontorstol
Nivå: Alle
Instruktør: Rikke Schillinger

Trenger du en liten pause gjennom arbeidsdagen, så er denne lille strekken fantastisk for skuldre og rygg. Du vil få vekk spenninger og skape ny sirkulasjon til kroppen din. Ta deg tid til en liten pause. Det vil gjøre underverker for kropp og hodet og gjøre arbeidsdagen din lettere!

God fornøyelse!

Morgenflyt

Tid: 16:33 min
Utstyr: Matte og evt en pute/teppe
Nivå: Alle
Instruktør: Nina Børhaug

Start dagen med dette deilige Yogaprogrammet! Her fokuserer vi på myke strekker og store utslag, som setter i gang frisk blodgjennomstrømning og energi. Instruktør Nina er en behagelig og flott instruktør, som vil gi deg den beste starten på dagen. Denne økten vil føles så godt for kropp og sjel! Start dagen med noe som er godt for deg.

God fornøyelse!

Feel free to get beautiful legs!

Tid: 11:00
Utstyr: matte
Nivå: Alle 
Instruktør: Rikke Schillinger

Rompe, lår og hofter vil brenne i løpet av denne effektive økten!

Disse morsomme øvelsene gir deg variasjon og utfordring. Den får kroppen din til å jobbe på nye måter og du vil garanterer kjenne det! Om du vil ha mer utfordring legg på ankelvekter. Her jobbes det dypt og grundig med dine ben og hofter.

Lykke til!

Barre for fun & burn

Tid: 40:00
Utstyr: Stol og matte
Nivå: Alle 
Instruktør: Anne Marit Tynes

Barre for fun & burn!

Vi elsker barre! Dette er en hard økt som skal få musklene til  å brenne og få opp pulsen din. Vi spiller musikk i bakgrunn, men sett gjerne på din favorittmusikk hjemmet din egen stue! Dette er meget effektiv og god trening for deg som vil forme, forbrenne og få en dansers kropp!

Lykke til!

Happy Baby

Tid: 17:44
Utstyr: Matte
Nivå: Mor og Barn
Instruktør: Rikke Schillinger

Happy Baby – Happy Mother !

Dette programmet er tilrettelagt øvelser for deg og din baby. Det er øvelser som er meget gode for deg som nybakt mor, men også morsomme for samspillet mellom deg og ditt barn. Fokus på dyp kjernemuskulatur og endel fine bedøvelser, for å stramme opp muskulatur. Tilrettelegg selv antall repetisjoner og kos deg med trening for deg og ditt barn. Barnet syntes treningen er morsom, mens mor kommer til å kjenne både melkesyre og utfordringer.

Lykke til!

Vinyasa flyt med Nina

Tid: 48:40 min
Utstyr: Matte
Nivå: Alle
Instruktør: Nina Børhaug

Et vinyasa-klasse med Nina Børhaug, som fokuserer på flyt. Dette er en fullverdig yogaøkt som varer i ca 50-60 minutter avhengig av hvor lang avspenning du tar deg tid til på slutten. Nyt denne deilige økten med Nina! Hun er en meget godt likt yogainstruktør, som underviser fast på The Room Skien. Hun er lett å følge og gir gode beskrivelser underveis.

God fornøyelse!