Nyeste treninger

Yoga - Flowing

Tid: 47:49 min
Utstyr: Matte
Nivå: Alle
Instruktør: Maria Tollefsen

Et flow yoga-program med Maria, som holder et rolig tempo, slikt det passer for de fleste. Det er endel planker og tyngde på armene, så du vil absolutt få opp varmen. Maria underviser både Yoga og Pilates og jobber som instruktør på fulltid. Hun er en glad og motiverende instruktør, som veileder deg gjennom en deilig flyt av yogaøvelser, som gir kropp og sinn godfølelsen. God trening!

 

Yoga - Yin Yoga 30 minutes

Tid: 31:35 min
Utstyr: Matte og eit et pledd
Nivå: Alle
Instruktør: Melissa

Et Yin-yogaprogram med Melissa.

Et deilig og dynamisk yin yoga program som passer alle  i en hektisk hverdag. Sett av 30 minutter til en rolig økt som fornyer og bygger opp ny energi. Dette programmet vil også øke din bevegelighet. Nyt!

Pilates med fokus på mobilitet

Tid: 18:02 min
Utstyr: Matte
Nivå: Alle
Instruktør: Helle

Et mobilitetsprogram med Helle. Mobilitet og god bevegelighet er så viktig med mye stillesitting. Her føres du gjennom gode strekk og bevegelighets øvelser for hofter, ben og rygg. Du vil merke forskjell på kroppen fra start til slutt. Du vil  føle deg mer smidig og myk etter vel gjennomført program. God fornøyelse!

Gravid myk Pilates

Tid: 32:46 min
Utstyr: Matte, manualer
Nivå: Gravide og etter fødsel
Instruktør: Rikke

Et gravid-program med Rikke spesialisert for andre og tredje trimester.

Her får du tilrettelagte og trygge øvelser som går rett på de områdene du bør trene når du er gravid. Du vil kjenne på en herlig følelse etter økten!

Morsomme og varierte øvelser som styrker musklatur og åpner og strekker der du faller sammen. Det er også lagt inn bekkenbunn øvelser som er svært viktig å trene på både under fødsel og etter graviditeten.

Visste du at du skal starte med knipeøvelser med en gang etter fødsel? Forsiktig kontakt kan startes med allerede fra dag 1.

Pilates - Let’s target the abdominus

Tid: 43:58 min
Utstyr: Matte og en strikk (valgfritt)
Nivå: Alle
Instruktør: Marlene

Et komplett Pilates-program på ca. 40 minutter med Marlene som også inneholder en mindre del med strikk. God trening!

Cardio - You can do it!

Tid: 20:09 min
Utstyr: Litt stort område foran TV/Nettbrett/Mobil
Nivå: Alle
Instruktør: Helle Knutsson

En skikkelig puls-økt med Helle som ikke sparer på noen ting i dette programmet som virkelig får varmen i kroppen. Programmet inneholder bakgrunnsmusikk.

Pilates - Weekend FeelGood

Tid: 21:43 min
Utstyr: Matte og teppe
Nivå: Alle
Instruktør: Helle Knutsson

En effektiv og deilig pilatestreningsøkt  med populære Helle. Treningen passer for alle nivåer. Denne dyktige instruktøren tar deg rolig gjennom skånsomme og gode pilates øvelser. Du får tid til å jobbe korrekt og grundig i hver øvelse. Du får gode korreksjoner og veiledning underveis. Tren Pilates og få en sterk og flott holdning!

Cardio, Sweat - Go!

Tid: 37:20 min
Utstyr: Matte
Nivå: For alle
Instruktør: Marlene

Dette cardio-programmet med Marlene vil få tiden til å fly og svetteperlene til å renne! Enkle og morsomme danse/aerobic bevegelser til fengende musikk.

Perfekt kondisjonsprogram før du vil avslutte med et styrke, Pilates eller Yoga program.

Yoga - Detox Yoga Twist

Tid: 46:48 min
Utstyr: Matte
Nivå: For alle
Instruktør: Vivian

En avslappende og langt, men krevende Yoga Flow med Vivian. Ble med flotte Vivian på en flott økt som utfordrer din balanse og styrke.

Programmet har engelsk tale.