Nyeste treninger

15 min nakke, midt-rygg & balanseorgan fokus

Tid: 15 min
Utstyr: Ingen
Nivå: Alle
Instruktør: kiropraktor: Ane Sandmæl

 

Ane driver kjernenkiropraktikk, og har satt sammen noen gode øvelser for deg som sliter med svak nakke, midtrygg og balanse-fokus. Alle som sitter mye foran skjerm trenger å styrke muskulatur i dette området. Dyktige Ane tar deg gjennom et utvalg av øvelser, som vil gi deg fin økt blodgjennomstrømning og kontakt i dette området.

Reis deg opp av stolen og bli med.

 

Les mer om Ane og hennes konsept her: www.kjernenkiropraktikk.no

 

Minibånd benprogram

Tid: 13 min
Utstyr: Minibånd
Nivå: Alle
Instruktør: Rikke

 

Et deilig benprogram med fokus på hofte, sete og lår. 13 effektive minutter, som strammer opp og toner ben og rumpe muskulatur. Disse deilige øvelsene er enkle og følge og kan gjøres akkurat hvor du vil! Trenger ikke mye plass! Kanskje du skal ha på deg en ekstra stram kjole og vil stramme opp, så vil du merke umiddelbar effekt. Vi elsker minibånd og vi elsker disse herlige pilates øvelsene.

Hvis du ikke har strikk, så kan dette kjøpes via vår nettbutikk:

https://www.theroomshop.no/products/rav-sweater-wzip-grey-melangebeetrot

Da har du varen hos deg i løpet av 1-2 virkedager.

God fornøyelse!

 

 

 

 

Øk din fleksibilitet!

Tid: 25 min
Utstyr: Matte og en pute/teppe
Nivå: Alle
Instruktør: Vivian

Her har Vivian satt sammen en strekk og fleksibilitets rutine, som du kan gjøre når som helst på døgnet. Du vil føle deg mer bevegelig og myk i kroppen, og korte muskler vil få mulighet til å forlenges og gi deg bedre bevegelsesfrihet etter endt program,

Vi anbefaler deg å fokusere på fleksiblitet i tillegg til styrkeøkter. Balanse er nøkkelen til en velfungerende kropp.

God fornøyelse!

15 min workout with small Pilates Ball

Tid: 15 min
Utstyr: Pilates Ball
Nivå: Åpent 
Instruktør: Rikke Schillinger

En effektiv og morsom workout med liten Pilates ball. Denne effektive økten fyrer opp i muskler og gir deg noen gode strekker. Trening med ball er både morsomt og utfordrende. Du får med balanse og fokus på koordinasjon med det ekstra elementet. Denne ballen passer også perfekt i et hjem med barn! Alltid fint å bruke for både store og små.

Rulle ut matten og bli med!

Du kan kjøpe denne ballen her: https://www.theroomshop.no/products/liten-bal

 

God treningsøkt!

Yin Yoga med Maria

Tid: 35 min
Utstyr: Yogamatte og pute, evt bolster
Nivå: Alle
Instruktør: Maria

 

Sett av tid til en deilig Yin Yoga økt med dyktige Maria. Hun bringer deg inn i et landskap som får hele deg til å roe ned og gir deg ny påfyll og energi. Gode strekkøvelser, som gir deg mer bevegelighet. En rolig og fin yogaøkt som passer alle stive kropper.

God fornøyelse!

Flow with Melissa

Tid: 50 min
Utstyr: Yogamatte
Nivå: Alle
Instruktør: Melissa

 

En nydelig Yoga vinyasa flow med dyktige Melissa! Her får du en økt for hele kroppen din. Du vil føle deg både mer bevegelig og sentrert etter denne timen. Melissa er kjent for sin behagelige stemme og velvalgte ord, som tar deg inn i en ny verden av bevegelse og ro. Samspillet mellom kropp og sinn gir deg overskudd for resten av dagen.

Gjør Yoga med Melissa og kjenn på mestring og den gode følelsen!

 

God fornøyelse.

 

Pilates get strong!

Tid: 43 min
Utstyr: Toningballer eller vekter
Nivå: Åpent 
Instruktør: Karoline Aafos

Her får du en skikkelig god treningsøkt for hele kroppen. Du vil bli ordentlig varm, så ta frem et håndkle for å tørke pannen. Du velger selv størrelsen på utslagene og om du vil ha med ballene/vekter. Derfor passer denne Pilates klassen for alle! Trening gjør deg glad og sterk, så sette av tid på matten med flotte Karoline fra The Room i Skien!

God treningsøkt!

Pilates Matte-klasse for nybegynnere

Tid: 55 min
Utstyr: Håndkle
Nivå: Nybegynner og åpent 
Instruktør: Ingvild Søreide

Vil du trene en fullverdig Pilates matte-klasse med en av Norges mest erfarne og dyktige instruktør,Ingvild Søreide? Her holder vi et rolig tempo og du skal oppleve at du er i et Pilatesstudio og kjører en full Pilates nybegynner økt. Hele kroppen er i fokus og du skal føle deg både forlenget og trent etter disse 55 minuttene. Denne er helt perfekt for deg som ikke har trent så mye Pilates tidligere og ønsker god instruksjon. Gå ikke glipp av denne nydelige treningsopplevelsen!

Kvalitetstrening for dyp kjærnemuskulatur og generell styrke og mobilitet.

God treningsøkt!

Power Pilates

Tid: 44 min
Utstyr: Håndkle
Nivå: Åpent og øvet 
Instruktør: Anne Marit Tynes

Denne Pilates power klassen utfordrer hele kroppen din. Tempo er noe høyere enn på en vanlig Pilates klasse, så her vil du svette! Både underkropp og overkropp er i fokus og Anne Marit veileder deg trygt gjennom timen. En virkelig god og hard økt for deg som vil trene mer mer intensitet!

God treningsøkt!