Nyeste treninger

Morgenflyt

Tid: 16:33 min
Utstyr: Matte og evt en pute/teppe
Nivå: Alle
Instruktør: Nina Børhaug

Start dagen med dette deilige Yogaprogrammet! Her fokuserer vi på myke strekker og store utslag, som setter i gang frisk blodgjennomstrømning og energi. Instruktør Nina er en behagelig og flott instruktør, som vil gi deg den beste starten på dagen. Denne økten vil føles så godt for kropp og sjel! Start dagen med noe som er godt for deg.

God fornøyelse!

Feel free to get beautiful legs!

Tid: 11:00
Utstyr: matte
Nivå: Alle 
Instruktør: Rikke Schillinger

Rompe, lår og hofter vil brenne i løpet av denne effektive økten!

Disse morsomme øvelsene gir deg variasjon og utfordring. Den får kroppen din til å jobbe på nye måter og du vil garanterer kjenne det! Om du vil ha mer utfordring legg på ankelvekter. Her jobbes det dypt og grundig med dine ben og hofter.

Lykke til!

Barre for fun & burn

Tid: 40:00
Utstyr: Stol og matte
Nivå: Alle 
Instruktør: Anne Marit Tynes

Barre for fun & burn!

Vi elsker barre! Dette er en hard økt som skal få musklene til  å brenne og få opp pulsen din. Vi spiller musikk i bakgrunn, men sett gjerne på din favorittmusikk hjemmet din egen stue! Dette er meget effektiv og god trening for deg som vil forme, forbrenne og få en dansers kropp!

Lykke til!

Happy Baby

Tid: 17:44
Utstyr: Matte
Nivå: Mor og Barn
Instruktør: Rikke Schillinger

Happy Baby – Happy Mother !

Dette programmet er tilrettelagt øvelser for deg og din baby. Det er øvelser som er meget gode for deg som nybakt mor, men også morsomme for samspillet mellom deg og ditt barn. Fokus på dyp kjernemuskulatur og endel fine bedøvelser, for å stramme opp muskulatur. Tilrettelegg selv antall repetisjoner og kos deg med trening for deg og ditt barn. Barnet syntes treningen er morsom, mens mor kommer til å kjenne både melkesyre og utfordringer.

Lykke til!

Vinyasa flyt med Nina

Tid: 48:40 min
Utstyr: Matte
Nivå: Alle
Instruktør: Nina Børhaug

Et vinyasa-klasse med Nina Børhaug, som fokuserer på flyt. Dette er en fullverdig yogaøkt som varer i ca 50-60 minutter avhengig av hvor lang avspenning du tar deg tid til på slutten. Nyt denne deilige økten med Nina! Hun er en meget godt likt yogainstruktør, som underviser fast på The Room Skien. Hun er lett å følge og gir gode beskrivelser underveis.

God fornøyelse!

 

Yoga - Flowing

Tid: 47:49 min
Utstyr: Matte
Nivå: Alle
Instruktør: Maria Tollefsen

Et flow yoga-program med Maria, som holder et rolig tempo, slikt det passer for de fleste. Det er endel planker og tyngde på armene, så du vil absolutt få opp varmen. Maria underviser både Yoga og Pilates og jobber som instruktør på fulltid. Hun er en glad og motiverende instruktør, som veileder deg gjennom en deilig flyt av yogaøvelser, som gir kropp og sinn godfølelsen. God trening!

 

Yoga - Yin Yoga 30 minutes

Tid: 31:35 min
Utstyr: Matte og eit et pledd
Nivå: Alle
Instruktør: Melissa

Et Yin-yogaprogram med Melissa.

Et deilig og dynamisk yin yoga program som passer alle  i en hektisk hverdag. Sett av 30 minutter til en rolig økt som fornyer og bygger opp ny energi. Dette programmet vil også øke din bevegelighet. Nyt!

Pilates med fokus på mobilitet

Tid: 18:02 min
Utstyr: Matte
Nivå: Alle
Instruktør: Helle

Et mobilitetsprogram med Helle. Mobilitet og god bevegelighet er så viktig med mye stillesitting. Her føres du gjennom gode strekk og bevegelighets øvelser for hofter, ben og rygg. Du vil merke forskjell på kroppen fra start til slutt. Du vil  føle deg mer smidig og myk etter vel gjennomført program. God fornøyelse!

Gravid myk Pilates

Tid: 32:46 min
Utstyr: Matte, manualer
Nivå: Gravide og etter fødsel
Instruktør: Rikke

Et gravid-program med Rikke spesialisert for andre og tredje trimester.

Her får du tilrettelagte og trygge øvelser som går rett på de områdene du bør trene når du er gravid. Du vil kjenne på en herlig følelse etter økten!

Morsomme og varierte øvelser som styrker musklatur og åpner og strekker der du faller sammen. Det er også lagt inn bekkenbunn øvelser som er svært viktig å trene på både under fødsel og etter graviditeten.

Visste du at du skal starte med knipeøvelser med en gang etter fødsel? Forsiktig kontakt kan startes med allerede fra dag 1.